You can call me al - Paul Simon

Jag har ett kryss i en grön ruta och imorgon har jag förhoppningsvis en grön text.
Förresten så är låten så grymt skön och jag blir galet glad av den!

Mina favvisar


Denna äckliga 51a

Jag sitter i mammas boning i Bollnäs och är besviken. Bredvid mig på bordet ligger tröstgodispåsen och i högtalarna spelas "mizu mizu mizu" vilket gör mig lite nostalgisk och ännu mer melankolisk. Om 20 minuter går bussen hem och då ska jag prova skor och bh, för imorgon ska jag till Delsbo och prova min balklänning! Du anar inte, hur jag längtar. Var ute och strök i Bollnäs affärer letandes en studentklänning också, men utan lycka. Jag var två minuter från att impulsåka till Gävle och hoppas på bättre lycka där, men jag var för seg. Jag hatar studentklänningar.

Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Har fått ett bakslag och lyssnar nu frekvent på den så frekvent lyssnade Gryningspyromanen. Ligger och saknar folk, men det är inga konstigheter. Pluggar frekvent gör jag också, det var längesedan jag pluggade så intensivt tror jag. Därför ska jag återgå, tack och hej.

Ge mig en pistol

Jag sitter lämnad i kyrkbyn och väntar in Fanny och Sandra för ett jävla firande av födelsedagsbarnet. Om det blir en skön supning i soffan eller röj i Ljusdal vet vi inte än. Kul ska det bli i alla fall, allt annat än vad det är just nu. Less man blir. Puss och hej iaf, undra om jag ska trycka i mig den andra tacopajen för idag.

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio

Jag får inte nog av Maggios nya. Det kanske jag har sagt redan, men jag säger det igen. Just nu sitter jag (även kanintänderna) i min favviströja, som egentligen inte är min, men.. Ägaren är glatt ovetande, och då tycker jag att man får ibland.

Jag ska snart bege mig till skolan, där jag ska sova mig igenom två lektioner. Det verkar vara den enda utvägen faktiskt, för jag är dödligt trött. Jag menar verkligen dödligt.

Sedan efter skolan väntar min sista körlektion, och efter det ska jag äntligen köpa mitt jävla tyg och mitt jävla mönster till min klänning. Balklänningen är alltså halft fixad. Studentklänningen dock, är ickeexisterande och kommer aldrig att existera känns det som. Problem. Puss.

21:14

Jag är duktig. Jag har ätit sallad, varit ute och sprungit och tränat, tvättat, städat mitt rum, och nu pluggar jag körkort som fan. Men tog en liten konstpaus för att skriva hur otroligt dutti jag är. Tack för mig.

Trouble - Cat Stevens

Det är så galet fint väder ute, jag blir tokig. En springtur runt kyrkön med skön musik i öronen är rena sensationen, och att stanna vid udden, blöta ansiktet i vattnet och sedan lägga sig på bänken och sola sig i morgonsolen är guld. Makalös magi fan.

Även att det är galet nära till allt annat nu också. Körkort, Malta, studenten, arbetslöshet, beslutsångest, fattigdom osv. Nej men skämt åsido, jag är galet peppad till allt som har med studenten att göra. Jag är så sjukt less vid det här laget, du förstår nog inte ens.

Annars så ska jag nu äta mina alldeles för överkokta nudlar och vänta på brushan, som antagligen kommer hem full som en kastrull.

19:40

Jag ligger i sängen och är proppmätt och totalt utmattad! Jag har världens hög med plugg att göra, men hjärnan hänger inte riktigt med. Därför känner jag att Spotify ihop med en powernap skulle sitta galet fint just nu. Eller bara en flaska vin.

Jag längtar så jag nästan dör


Grattis i förskott


Vem kör då?

Min första onyktra valborg (som dock inte blev så otroligt onykter) spenderades med grabbarna ute i Slätmo med grillning, god öl, halvgott rosé och galet med mys. Låten spelades flitigt i många timmar, med några ännu mer flitiga pauser där den klassiska frågan "Vem kör då?" ställdes. Några som är slut? Skulle nästan tro det.

Snälla bli min - Veronica Maggio

Jag kan inte få nog av Maggios nya, kan säkert jämföras med kokain. Jag kan även inte få nog av Bug Village, bäbisen i Life as we know it, hallonmumrikar och kyrkvägen 1c. Det kan också jämföras med någon slags drog. Jag har inte så mycket mer att säga just nu, tror jag. Mest fred och kärlek åt alla, puss.

RSS 2.0