Plåster och sånt

Glass med pepparkaka på och The Shawshank Redemption känns som en väldigt bra idé just nu.

Sleepyhead - Passion Pit


we come oneDet har varit lite dålig uppdatering på bloggen nu ett tag. Jag har varit en vecka i Budapest hos min kära Anna och har inte riktigt haft tid till dator alls. Jag har gjort mycket annat spännande och är converse, lite bläck och otroligt fina minnen rikare, och inte så mycket fattigare. Jag har varit på en otroligt galen och magisk konsert med mina brudar, jag har badat utomhus och legat i bara bikini, jag har varit på opera för första gången i mitt liv och mycket mer. Helt klart en bra vecka! Och Budapest är helt klart värd att sitta på mitt finger resten av mitt liv.

I know places - Lykke li


09:27

Dagens feta plus: Att bara såsa omkring i min OnePiece (som egentligen inte är min, men man kan ju drömma), äta lång frukost och dega hela dagen.
Dagens feta minus: Det är inte min OnePiece och det finns ingen frukost.

Electric feel (justice remix) - MGMT

Hej och välkomna. Idag har jag vaknat, blivit besviken på mitt hår, löst mord, spelat CoD, åkt och handlat, ätit choklad och blivit varm i hjärtat. Det var nog allt för mig, fred ut.
Ursäkta min franska och den dåliga bilden, men mon dieu så jag har kapat idag! 45 spänn på Erikshjälpen för denna otroligt stiliga kavaj. Jag är helt lyrisk! Den ser obotligt ful ut på bilden, men o så fin i verkligheten. Shit majbritt.

13:43

Degning dagarna i ända, men det är väl så lov ska se ut? Jag och min faktiska sambo borde få liggsår snart. Jag är dock den duktiga i vårt förhållande, då jag både igår och idag tar mig utanför rummets gränser. Igår struttade jag på catwalken för kvinnors rätt, och idag ska jag åka och fira min alldeles egna kvinna, nämligen min mamma. Men jag gissar att jag kommer tillbaka i samma banor redan imorgon, vilket inte känns allt för fel egentligen. Nu ska jag fortsätta med att lösa crimes på facebook, tack och hej.

Below it


Born This Way - Lady Gaga

Jag bor i en kappsäck.
Eller nästan. Jag har inte sovit hemma på mer än en vecka tror jag. Jag och Fanny har antingen bott i Kyrkbyn, eller hemma i Kramsta. Vi äter hela tiden, vi lyssnar på Lady Gaga och dubstep, vi ligger (bokstavligt ligger med varandra) i den nya, stora soffan, vi glider runt, hänger runt och lånar pengar. Lever livet som innekatter kan man säga.
Idag ska jag gå modevisning som kulturkossa på Slottes aula, kom och köp. Nu ska jag kolla på när Fanny spelar bil, puss.

Nystart

Nu tänkte jag starta upp min gamla blogg.se. Jag har tagit bort alla gamla, pinsamma inlägg så att det blir verkligen en ny, fräsh start på det hela. Sedan tänkte jag lägga upp några bilder från min boyfriend, dvs Iffe, som kan summera mina senaste dagar, stunder, whatever.


RSS 2.0