11:11

Jag sneglade till vänster när jag låg i min säng i morse, och upptäckte att min gamla käre dator låg och väntade på mig där. Sedan kom jag ihåg att jag har sims på den datorn. Då blev jag så otroligt lycklig i min själ så jag dog. Nu vet ni vad jag kommer att göra resten av livet, tack och hej!

Love ain't a thing, love is a verb

Ligger i min säng, även fast det är fint väder ute, och lyssnar på nya låtar från my long lost love, Mr. Mayer. Vi har gått skilda vägar ett tag nu, men på något sett hittar vi alltid tillbaka till varandra. Jag kan inte ens säga hur mycket jag längtar till hans nya album. Kom oktober.
Annars så går jag runt och är arbetslös på dagarna. Eller dåligt arbetssökande kan man också säga. Dock leder arbetslösheten till väldigt mycket chill på chillbryggan, väldigt mycket vän med vännerna och väldigt mycket snos på snosen. Inte helt fel.

Constant knot

Jag sitter i den stora soffan och pressar gamla city and colour-låtar och tänker på den tiden då det var vinter, en liten soffa, blå saab, nygjorda tatueringar, sms, temys och ta hand om en sjukling, ovetskap, nytt och spännande. Nu, fem månader senare, sitter jag och är kär.

RSS 2.0