Mi viejo - Ratatat

Jag kan ju börja med att be om ursäkt för mitt beteende. Inte skriva och hålla på. Men jag har faktiskt bättre saker för mig, tro det eller ej. Jag har haft världens finaste helg både vädermässigt och upplevelsemässigt. Mysfaktorn låg på topp och mer! Lite öl och lite annat, så som påsken ska vara tydligen. Igår vann Järvsökören på fittkörslaget också, lite roligt men ooo vad man kommer att få höra det här nu. Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra saker, hej.

Apropå absolut ingenting

Tror du jag vill skjuta Heavy eller?! Han har stått i 4 timmar i streck nu och skällt, högt och drygt som bara han kan. Ville bara att folk skulle veta det. Annars är ju vädret fint idag i alla fall.

21:19

Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Det har varit min eftermiddag. Och ändå har jag inte ens tittar klart på första filmen än, man behöver hjärnpauser som heter duga. Sen var det ju så fint väder idag också, då vill man inte alls vara inne och kolla på film bara för att man måste. Men annars så mår jag bra, jag är fortfarande sjuk och har ingen myskompis längre. Inte på några dagar iaf. Jag är otroligt sugen på att börja träna men jag blir aldrig frisk någon gång. Jag är less över att Spotify är puppiga och bestämmer sig för att de fattiga inte ska få njuta av musik. Men hejdå nu.

The island pt. I - Pendulum

Fyfan vad jag dribblar in inlägg efter inlägg. Mästarbloggaren, kalla mig det. Eller vänta, nej inte alls faktiskt. Helst minus allt det jag sa. Jag har varit otroligt dålig på uppdatering nu ett tag. Men jag skyller på teater, sjukdom och plugg. Teatern har tagit upp all tid för mig denna vecka, och sjukness på det. Då orkar man inte sätta sig vid datorn när man kommer hem vid 10 på kvällningen, efter en lång dag. Men behöver jag ens förklara mig? Nej, egentligen inte. Det är min bloggis. Fast nu svammlar jag mest på och ställer frågor till mig själv för att ha någonting att skriva. Så jag ska sluta nu. Jag ville mest bara kika förbi och säga hej, höra om det är någon som fortfarande läser min skruttiga blogg eller har tappat hoppet helt. Vi kan väl höras, hej.

19:47

Jag har precis varit hemma i Kramsta och fotat min kära och hennes bror, lite halvdant gjort men det duger i krig. Jag har en sablarns diktanalys som ska skrivas, ett antal prov att plugga till och en hel körkortsbok att plöja igenom. Känns sådär jätteskönt i magen, som när man precis har fått reda på något mysigt, eller om man bara äter favoritglassen för första gången på länge. Eller var det verkligen så det kändes? Börja tvivla på det.


Nu ska jag försöka få i mig lite mat i magen, börja ta tag i analysen och sedan kanske åka bil till det gula huset för lite mys och sånt. Sova som en prins och vakna till fågelkvitter. Fred ut myspysar.

Synthia - FM belfast


Things ain't like they used to be - The black keys

-

09:02

Snart är det premiär, om just precis en vecka. Det förstår jag inte riktigt, för just nu känns hela allt osammanhängande och halvdant. Jag har inga kläder, jag kan inte mina repliker riktigt, baren i Baggböle är obefintlig, men soppan sjunger otroligt bra. Jag antar att allt kommer att klarna i alla fall till helgen. Det hoppas jag, annars vet jag inte riktigt vad.

Just nu sitter jag i soffan i en randig sparkdräkt och väntar på att åka till skolan. Växlar mellan musik, spel på facebook och lite plugg. En helt okej måndagsmorgon, om jag ska vara ärlig. Helt okej. Nu ska jag återgå till mitt växlande och sedan skutta till garderoben, för att förhoppningsvis kunna sno ihop en respektabel utstyrsel till idag. Peace och puss.

RSS 2.0